Faciliteiten

Een verblijf in een yurt is een bijzondere ervaring als je bijvoorbeeld met kinderen reist, als je iets romantisch wilt voor je huwelijkreis of gewoon jezelf een keer wilt verwennen. De woning ligt op het mooiste deel van La Granja de Antonio op een eigen terrein van ca. 250m2 met prive tuin, terras, prive parkeerplaats en een prachtig uitzicht over het park, het zwembad en de heuvels aan de andere zijde van de vallei. Er is plaats voor 4 personen.

Verwarmd zwembad
Een verwarmd zwembad en kinderbad met ligweide en een sfeervol aangelegde loungetuin bieden je hier alle ruimte.

Restaurant La Granja
Op La Granja de Antonio ligt een eigen, kleinschalig restaurant zodat je samen uit eten kunt terwijl de kinderen slapen. Er wordt gewerkt met verse Andalusische producten. Babyfoons zijn aanwezig. Liever vroeg eten, samen met de kinderen, op Nederlandse tijden? Ook dat kan hier!

Flamenco 
Speciaal voor gasten van La Casita is er van 1 mei – 1 november wekelijks een avond met een origineel Andalusisch flamenco optreden. Toegangskaarten kunt u reserveren bij uw boeking. Daarnaast zijn er op La Granja de Antonio wekelijks speciale avonden met paella, tapas en een Spaanse BBQ.

Speelweide voor de kinderen

Op het vakantiepark logeren regelmatig gezinnen met kinderen. Een goede kans dat uw kind een speelmaatje treft op de speelweide waar een kleine casita gebouwd is om in te spelen. De kinderen mogen ook de konijntjes en poezen eten geven.

Spa

Op La Granja de Antonio bieden we een mini Spa, gerund door onze collega Marina. Zij is gediplomeerd masseuse. In de Spa kan je genieten van o.a. massage, scrub, facial, een warm zoutbad, pedicure en een buiten relaxruimte. Binnen, of buiten, heerlijk als je even voor jezelf wilt zorgen of aan je kinderen wilt ontsnappen.